Nieuws weekblad De Loop

Kupanda2grow: “ ACHTER DE SCHERMEN ” .

 

Graag willen we U informeren over de voortgang van de ontwikkelingen in Abossi en Lemek

(Kenia). Het is even stil geweest met betrekking tot de informatie. Dat betekent niet dat we hebben stilgezeten. Voor nu even een korte samenvatting over de opstart van Kupanda2grow. Voor nu even een korte samenvatting over de opstart van Kupanda2grow.

 

We zijn in 2021 gestart met onze stichting en voornamelijk actief geweest in het generen van geld voor onze goede doelen in Kenia en het inrichten van onze Stichting. We kunnen concluderen dat we mede dankzij al onze sponsoren een goede start hebben gemaakt.

Onze Stichting heeft een stabiele basis, die gevormd wordt door inspirerende mensen. Leden van de Stichting die niet alleen vergaderen maar ook doen. Dat heeft ertoe geleid dat Henk Kusters, Jan van de Bijgaart, Walter en Lenie Swinkels op werkbezoek zijn geweest op de locaties in Kenia waar onze projecten worden uitgevoerd. We willen U in vervolgverslagen hierover graag informeren. Want het enthousiasme van onze leden heeft ertoe geleid dat er verschillende projecten worden uitgevoerd in Lemek en Abossi.

We hebben het gevoel dat we met elkaar aan de start staan van mooie ontwikkelingen. Bijzonder is ook dat we deze projecten uitvoeren op gelijkwaardige basis. Hiermee wordt bedoeld dat we ons realiseren dat we in zowel Nederland als Kenia in een leerproces zitten. We voelen ons vooral gesteund door de zaken die goed gaan. Maar we zijn natuurlijk ook alert over wat beter kan. In het vervolg gaan we U graag infomeren over hoe we onze projecten en Stichting continueren, geld willen genereren en onze omgeving in Kenia en Nederland willen inspireren. Meer weten kijk gerust op onze site:

Kupanda2grow.com.